Start Gemengd Ensemble Muziekgebouw GO op 4 oktober 2019!

Voor wie, waar en wanneer.

Het zogeheten gemengd ensemble is voor mensen die het leuk vinden om met elkaar te musiceren in verschillende stijlen met muzikanten van diverse pluimage.

Het ensemble bestaat uit zeer uiteenlopende instrumenten: harp, bugel, viool, blokfluit, dwarsfluit, klarinet, trombone, piano, accordeon etc. Het repertoire loopt van klassiek naar musical en pop.

Nieuwe leden van alle leeftijden kunnen zich aansluiten. Met elk instrument kunnen ze terecht. Van hen wordt verwacht dat ze kunnen spelen op het examen B-niveau (of hoger) en zelfstandig partijen kunnen instuderen.

Er wordt op vrijdagavond gerepeteerd in het Diekhuus Beneden zandpad 7 te Middelharnis  van 19.00 – 20.15 uur en de start is op vrijdag 4 oktober.

Het ensemble repeteert in dit schooljaar 24 keren en de laatste repetitie zal zijn op vrijdag 17 april.

Elly Bakker is dirigent van het ensemble. Zij geeft ruim 25 jaar les op Goeree-Overflakkee als docent blokfluit en zij leidt al jarenlang verschillende blokfluitensembles, die regelmatig optreden bij concerten van koren of orkesten. Verder heeft ze ook een ruime ervaring in het leiden van een koor.

Repertoire o.a.:

“Prelude in the Kings Hall” van Grieg, “Jamaican Rumba” van Benjamin, “Berceuse” van Fauré en “Tears in heaven” van Clapton.

Kosten en aanmelden.

De deelname is gratis voor Muziekgebouw leerlingen. Voor spelers die geen les hebben bij het Muziekgebouw € 180,- voor deelnemers t/m 20 jaar en € 210,- voor deelnemers vanaf 21 jaar.

Graag opgave met de vermelding Gemengd Ensemble en het instrument dat bespeeld wordt via het aanmeldformulier op deze site.

Degenen die vorig jaar al in het ensemble speelden vragen we om zich opnieuw aan te melden!