Doorstart Gemengd Ensemble Muziekgebouw GO met nieuwe dirigent!

Doorstart als experiment.

Na een lange periode van ruim 20 jaar dirigeren en arrangeren heeft Wim Soeters afscheid genomen als dirigent van het gemengd ensemble.

Elly Bakker is bereid gevonden om dit stokje over te nemen. Zij geeft ruim 25 jaar les op Goeree-Overflakkee als docent blokfluit en zij leidt al jarenlang verschillende blokfluitensembles, die regelmatig optreden bij concerten van koren of orkesten. Verder heeft ze ook een ruime ervaring in het leiden van een koor.

Omdat het zeker even wennen zal zijn is besloten dat de doorstart een experimenteel karakter heeft. Het experiment omvat 8 keren in de maanden november en december.

Repertoire.

Het repertoire is nieuw en de composities die op de lessenaar staan zijn:

– ‘Winter’ van Vivaldi, – ‘Golliwog’s Cakewalk’ van Debussy, – Everything I do for it van B. Adams.

Voor wie, waar en wanneer.

Het ensemble bestaat uit zeer diverse instrumenten: harp, bugel, viool, dwarsfluit, klarinet, trombone, piano, accordeon ect. Doel is om samen muziek te maken in verschillende stijlen en het repertoire loopt dus van klassiek naar musical en pop.

Nieuwe leden van alle leeftijden kunnen zich aansluiten. Met elk instrument kunnen ze terecht. Van hen wordt verwacht dat ze kunnen spelen op het examen B-niveau en zelfstandig partijen kunnen instuderen.

Er wordt op vrijdagavond gerepeteerd in het Diekhuus Beneden zandpad 7 te Middelharnis

van 19.00 – 20.15 uur en de start is op vrijdag 2 november.

Kosten en aanmelden.

De deelname is voor Muziekgebouw leerlingen gratis. Voor spelers die verder geen les hebben bij het Muziekgebouw kosten deze 8 repetities in totaal € 60,- voor deelnemers t/m 20 jaar en € 70,- voor deelnemers vanaf 21 jaar.

Graag opgave met de vermelding Gemengd Ensemble en het instrument dat bespeeld wordt via het aanmeldformulier op deze site